DSA OUT&NEW 24 maart 2017

Na ruim 4 jaar sluit de Digitale Steden Agenda per april 2017 officieel haar deuren. Dat doen we op z’n DSA’s. Op vrijdag 24 maart organiseren we een groot eindfeest in Kriterion Rotterdam. Deze uitnodiging is voor iedereen die als bestuurder of op een andere manier betrokken is geweest in het netwerk, bijvoorbeeld binnen een van de DSA-thema’s, projecten, meetups. Iedereen die er graag bij wil zijn, is van harte welkom op ons eigen 2017 OUT&NEW feest.

DSA out, kickstart the new

Met jou en vele anderen hebben we de afgelopen vier jaar een mooi divers netwerk opgebouwd. Daarom willen we tijdens OUT&NEW samen met jou terugblikken op de afgelopen jaren. We horen graag hoe je was betrokken bij de DSA en wat daaruit is voortgekomen. Hoe je tegen de toekomst aankijkt en welke kansen er nog liggen. Vereeuwig het verleden of leg het startmoment van de toekomst vast.

Meld je nu snel aan. Het feest vindt plaats in Kriterion Rotterdam.

Praktische informatie

  • Datum: 24 maart
  • Tijd: 16:00 Inloop, 16:30 start programma, 21:00 eind programma
  • Locatie: Kriterion Rotterdam, Groothandelsgebouw (entree via hoofdingang: rechtdoor tot aan de lift naar de 7e verdieping ).
  • Diner inbegrepen

Herinner je je deze nog?

Wat weet jij nog van de DSA: van het begin tot nu testen we je kennis en kunde over ons programma en word jij misschien wel uitgeroepen tot  de grootste DSA-know-it-all-forever!

Uitslag GDSC16

Behalve een moment van terugblikken, herenigingen met oude samenwerkingspartners, een showcase van de DSA projecten en de volle gelegenheid voor toevallige en minder toevallige ontmoetingen, maken we op deze dag bekend wie de Grote Digitale Steden Competitie heeft gewonnen. Wordt het de gemeente Rotterdam of toch opnieuw Haarlem? Breng nu jouw stem uit! 

Successen van 2016

Een greep van de projecten die we alleen al vorig jaar samen tot stand hebben gebracht:

Contact

Heb je vragen over het eindfeest, wil je iets onder de aandacht brengen, of heb je ideeën over hoe we de DSA of het DSA-team extra in het zonnetje kunnen zetten op de 24e? Neem dan contact op met Geert- Jan. Deel dit evenement ook met personen uit je netwerk!

Je kunt niet meer reageren.