Meetup Campus Party 26 mei

Wij kijken met veel plezier uit naar alweer de volgende meetup van de DSA op donderdag 26 mei a.s.! In samenwerking met de Gemeente Utrecht zijn we welkom op Campus Party (Jaarbeurs Utrecht). Na afloop van de meetup is er dan ook ruimte om met elkaar deze campus party te bezoeken. Thema van de meetup is Smart Governance en e-Participatie.

Voor wie en aanmelden

Deze meetup is open voor iedereen. We nodigen onze steden en netwerkpartners van harte uit om te komen. Voel je vrij collega’s mee te nemen die zich bezig houden met e-Participatie en Smart Governance! Zie hier de uitnodiging.

Let op! Je moet je even op twee manieren aanmelden. Stuur een mailtje met je naam naar ons, én meldt je aan voor de campus party

Programma

  • Welkom
  • Interactieve inleiding door Joost Fledderus – hij laat in een interactieve sessie zien wat de geheimen van een succesvolle co-productie tussen overheid en burger zijn. En waarom coproductie niet zonder meer leidt tot een nauwere band tussen overheid en burger.
  • Droom van Nederland: dit platform maakt het voor provincies, gemeentes, steden, bedrijven, scholen en andere organisaties makkelijk om samen met lokale bewoners en partijen tot vernieuwende oplossingen te komen voor locatie gebaseerde uitdagingen.
  • Utrecht building blocks: samen werken aan innovatie in de stad – workshop
  • E-democracy: Oproep onderzoek e-domocracy, inclusief een inventarisatie: wat is er al op het gebied van E-democracy? –Frans Jorna

Daarna is er een borrel op de Campus Party!

Je kunt niet meer reageren.