DSA toont Lo and Behold van Werner Herzog

Donderdag 8 december vanaf 17.00 uur kunnen liefhebbers naar de nieuwste film van  Werner Herzog, ‘Lo and Behold’, komen kijken bij de Digitale Steden Agenda. Dit is Herzog’s alom geprezen documentaire over de ontstaansgeschiedenis en toekomst van internet.

DSA meetup

Voorafgaand aan de film vindt de DSA meetup plaats. Behalve nieuwe informatie, ruimte voor vragen en oproepen, steken we ook de handen uit de mouwen. We geven een update van de nieuwste DSA-projecten, zoals de Versnellingsbak en de Collegereeks.

Het DSA-programma 2015-2016 komt bijna tot een einde. Samen bekijken we hoe we het programma optimaal kunnen afronden en wie daar welke rol in kan pakken.

Daarnaast vertellen we over onze rol -en die van anderen- in de totstandkoming van de Nationale Smart City Strategie waarin we partners zijn.

Aanmelden

De bijeenkomst en de film zijn op uitnodiging. Mocht je graag willen komen kijken, deelnemen of denken een relevante bijdrage te kunnen leveren, neem dan voor een eventuele uitnodiging contact op met Anny Camperman.

Praktische informatie

Donderdag 8 december 2016
Locatie: DSA Utrecht, Mariaplaats 4D 3511 LH
Inloop DSA meetup: vanaf 13.30 uur
Start DSA meetup: 14.00 uur
Start film: vanaf 17.00 uur

Je kunt niet meer reageren.