eHerkenning | meetup #5 donderdag 21 mei

Op 21 mei organiseren de Digitale Steden Agenda en Goed Opgelost! de meetup eHerkenning in het kader van de Grote Digitale Steden Competitie (GDSC).

Bedrijven werken steeds meer digitaal. Om bedrijven goed te kunnen identificeren is eHerkenning opgezet. Met eHerkenning kunnen bedrijven zich veilig, digitaal identificeren op het moment dat ze zaken doen met de overheid.

Programma

Maurice van Erven, adviseur KING gemeenten, bespreekt kort het hoe en wat van eHerkenning voor gemeenten. Vervolgens zal Menno Stigter, senior projectleider ICT gemeente Den-Haag, verder ingaan op de situatie in Den Haag. De gemeentelijke schets, ervaringen, proces, implementatie, techniek, leerpunten, kortom alles waar je als gemeente mee te maken krijgt, wordt besproken.

Na dit plenaire deel zal de groep uiteengaan om te gaan ‘speeddaten’. Je kunt met je specifieke vragen terecht bij één van de dates. Deze dates zullen allen de vragen vanuit een verschillend perspectief belichten. Er zal een aantal ronden gedatet worden en daarna volgt een plenaire terugkoppeling.

Bekijk voor meer informatie de meetuppagina.

Praktisch

  • Datum & tijd: 21 mei (inloop 14:00) 14:30 – 16:45 (gevolgd door een borrel)
  • Locatie: De Haagse Lobby (10e etage van de Bibliotheek van Den Haag) Spui 68
  • Inschrijven: via www.meetup.com/GO-meetup/events/216600932/ 
  • Follow-up: Mogelijkheid tot inschrijving kickstarttraject van KING (www.kinggemeenten.nl voor meer informatie)

Meer informatie over de Grote Digitale Steden Competitie

De Grote Digitale Steden Competitie (GDSC) is een initiatief van Digitale Steden Agenda en Goed Opgelost. Kijk voor meer informatie op: competitie.tumblr.com en op www.meetup.com/GO-meetup. Voor vragen en opmerkingen, mail Geert-Jan Kollenstart via competitie@digitalestedenagenda.nl

Je kunt niet meer reageren.