E-overheid debat ná de Tweede Kamerverkiezingen 2017

Het digitale contact tussen de overheid en de burger wordt steeds belangrijker voor alle 17 miljoen Nederlanders. Maar is het onderwerp sexy genoeg voor de verkiezingen? Gebruiker Centraal organiseert hierover een inspiratiemiddag en debat in het oude SZW-gebouw te Den Haag op vrijdag 23 september.

Centrale vragen in dit debat zijn: Wat is de stand van zaken m.b.t. de eOverheid? Hoe kan de digitale overheid een boost krijgen? Hoe krijgen we de gebruiker centraal? En hoe gaan politieke partijen dit op de agenda zetten richting de Tweede Kamerverkiezingen?

Inspiratie

De middag bestaat uit een programma vol interessante sprekers uit wetenschap en onderzoek. Met o.a. Peter Kanne, I&O Research, Willem Pieterson, Center for eGovernment Studies, Ineke Graumans, auteur onderzoeksrapport Massaal Digitaal en Mark Fonds, Informaat, ‘De weg naar een succesvolle digitale dialoog met de burger’

Kamerleden

Na de inspiratie uit wetenschap en onderzoek is het tijd het debat aan te gaan met verschillende kamerleden onder leiding van Otto Thors. aanwezige kamerleden zijn:

  • Ingrid de Caluwé, VVD
  • Astrid Oosenbrug, PvdA
  • Fatma Koser Kaya, D66
  • Linda Voortman, GroenLinks
  • Ancilla van de Leest, Piratenpartij

Jij komt toch ook?

De toegang is gratis. Het debat is bedoeld voor professionals uit overheid, wetenschap en pers. Wij van de DSA vinden het heel belangrijk dat zulke debatten worden georganiseerd. Heb jij goede ideeën over de e-overheid en wil je die graag delen? Meld je dan snel aan via http://www.gebruikercentraal.nl/agenda/debat-eoverheid-tk-verkiezingen-2017/.

Je kunt niet meer reageren.