Meetup DSA – donderdag 8 december 2016

Op donderdag 8 december organiseert de Digitale Steden Agenda opnieuw een (ambtelijke) meetup. Het programma bestaat uit een informatief en een actief deel. Naast een update van onze nieuwste projecten, verkennen we co-creërend de beste en leukste manier om het DSA programma 2015-2016 af te ronden. Naast de linking pins van de steden zijn ook andere partnerorganisaties uitgenodigd, zoals KING/VNG, de ministeries, Platform31 en NEN.

Nieuwe projecten

Behalve nieuwe informatie, ruimte voor vragen en oproepen, steken we ook de handen uit de mouwen. We geven een update van de nieuwste DSA-projecten, zoals de Versnellingsbak en de Collegereeks.

Het DSA programma 2015-2016 komt bijna tot een einde. Samen bekijken we hoe we het programma het meest optimaal kunnen afronden en wie daar welke rol in kan pakken.

Daarnaast vertellen we over onze rol -en die van anderen- in de totstandkoming van de Nationale Smart City Strategie waarin we partners zijn.

Na dit actieve gedeelte is het tijd voor ontspanning: liefhebbers kunnen onder het genot van pizza gezamenlijk kijken naar de film ‘Lo and Behold’. Dit is Werners Herzog’s nieuwste en alom geprezen documentaire over de ontstaansgeschiedenis en toekomst van internet.

Aanmelden

De bijeenkomst is op uitnodiging. Mocht je graag willen deelnemen of denken een relevante bijdrage te kunnen leveren, neem dan voor een eventuele uitnodiging contact op met Anny Camperman.

Praktische informatie

  • 8 december 2016
  • Locatie: DSA Utrecht, Mariaplaats 4D 3511 LH
  • Inloop: vanaf 13.30 uur
  • Start programma: 14.00 uur

Je kunt niet meer reageren.