Projecten

Bewijs van Goede Dienst

Het Bewijs van Goede Dienst meet de kwaliteit van dienstverlening van de gemeente aan de ondernemer.

Community Learning Centre

Een CLC is een samenwerkingsverband tussen onderwijsinstellingen, met als doel versterking en innovatie van het onderwijs in de regio.

Eduroam

Eduroam is een uniform ingericht draadloos netwerk dat wereldwijd wordt gebruikt om toegang te hebben tot (onderwijs)instellingen.

Platform Publiek Wi-Fi

Het platform publiek Wi-Fi verzamelt kennis en kunde om stadscentra van publiek Wi-Fi te voorzien.

Co-Creatielab

Gemeenten, platformeigenaren en maatschappelijke organisaties werken samen om de bruikbaarheid van bestaande digitale-tools te vergroten.

Dynamische Parkeerinformatie

Landelijk ontsluiten van dynamische parkeerinformatie, zodat deze gegevens op allerlei platform gebruikt kunnen worden.

E-waste race

Projectomschrijving en resultaten van de e-waste race. De e-waste race is een wedstrijd tussen scholen om zoveel mogelijk elektronisch afval (e-waste) in te zamelen. Hierbij wordt slim gebruik gemaakt van een interactieve website om het voor mensen gemakkelijk te maken hun elektronisch afval online aan te bieden. Zo draagt de e-waste race bij aan bewustwording van materiaalgebruik en maakt het bovendien leuk en makkelijk om je afval in te zamelen.

Deelnemers

AmsterdamRotterdamUtrechtEindhovenDen BoschHaarlemGoudaLeeuwardenAmersfoortTilburgSchiedamMontfoortDelftGroningenGeleenEmmenMinisterie van Binnenlandse ZakenPionirade Nederlandse TaalunieAmsterdam Smart CityBUURbookSTOWAVoorjebuurtWAAG SocietyVNO-NCWMKB NederlandInspectieraadVNGAntwoord voor Bedrijvenbrancheorganisaties van de HorecaRubber- en KunststofindustrieRecreatiesectorministerie van Economische ZakenAlkmaarBredaDen HaagHaarlemmermeerLeidenZoetermeerZwolleBornehet RijkKINGLOGIUSICTUCapgeminiDNV KEMAEcofysEemflowHogeschool UtrechtIcasusLomboXnetRijksuniversiteit GroningenStedinTaskforce Innovatie Regio UtrechtUniversiteit UtrechtUtrecht Sustainability Institutegemeente Amersfoortgemeente Utrechtprovincie UtrechtC’M’S” Derks Star BusmannMoorgenNet2GridNew Energy WorksZeenoSnappcarDoelgroep TVUpp EnergyGemeente WoerdenGemeente EnschedeGemeente AlkmaarGemeente BredaGemeente AmsterdamGemeente Den HaagGemeente Drachten | SmallingerlandGemeente RotterdamRegio Zuidoost-Brabant