DSA OUT&NEW

Kriterion

Na ruim 4 jaar sluit de Digitale Steden Agenda per april 2017 officieel haar deuren. Dat doen we op z’n DSA’s. Op vrijdag 24 maart organiseren we een groot eindfeest voor alle DSA-betrokkenen van de afgelopen jaren. Deze uitnodiging is voor iedereen die als bestuurder of op een andere manier betrokken is geweest in het netwerk, bijvoorbeeld binnen een van de DSA-thema’s, projecten, meetups. Iedereen die er graag bij wil zijn, is van harte welkom op ons eigen 2017 OUT&NEW feest.

DSA out, kickstart the new

Met jou en vele anderen hebben we de afgelopen vier jaar een mooi divers netwerk opgebouwd. Daarom willen we tijdens OUT&NEW samen met jou terugblikken op de afgelopen jaren. We horen graag hoe je was betrokken bij de DSA en wat daaruit is voortgekomen. Hoe je tegen de toekomst aankijkt en welke kansen er nog liggen. Kortom: mooie kruisbestuivingen en daarmee een volgend tijdperk vol nieuwe ontmoetingen en mogelijkheden.

Praktische informatie

  • Datum: 24 maart
  • Tijd: 16:00 Inloop, 16:30 start programma, 21:00 eind programma
  • Locatie: Kriterion Rotterdam, Groothandelsgebouw (entree via hoofdingang: rechtdoor tot aan de lift naar de 7e verdieping ).
  • Diner inbegrepen

Uitslag GDSC16

Behalve een moment van terugblikken, herenigingen met oude samenwerkingspartners, een showcase van de DSA projecten en de volle gelegenheid voor toevallige en minder toevallige ontmoetingen, maken we op deze dag bekend wie de Grote Digitale Steden Competitie heeft gewonnen. Wordt het de gemeente Rotterdam of toch opnieuw Haarlem? Bekijk de filmpjes op onze Vimeo-pagina. Breng nu jouw stem uit!

Proost jij mee?

Meld je hier aan om een toegangskaartje te ontvangen voor de DSA OUT&NEW. Vermeld hierbij graag van welke organisatie je bent en hoe je betrokken was bij de DSA. Neem voor vragen contact op met Geert-Jan Kollenstart. Deel dit evenement met personen uit je netwerk!

Kaart onbeschikbaar